Projectondersteuner

Nieuw

Functie omschrijving

De gemeente Veldhoven maakt deel uit van de Brainportregio. Deze regio gaat de komende tijd hard groeien. Er is meer ruimte nodig voor onder andere wonen, werken, recreëren en sporten. De gemeente Veldhoven heeft als doel gesteld dat de woningbouwproductie de komende jaren wordt verdubbeld. We bouwen sinds 2020 aan 400 woningen per jaar in de meest uiteenlopende projecten. Voor een aantal van die projecten zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons komt ondersteunen.

Omschrijving kandidaat

Als projectondersteuner ondersteun je meerdere projectleiders in diverse projecten, bij de ontwikkeling van met name woningbouwprojecten.
Een groot deel van deze projecten vindt plaats in het ontwikkelgebied: Zilverackers.
Je kent alle facetten van projectmatig werken, zowel vakinhoudelijk als procesmatig (GORKIT). Samenwerking met interne disciplines, maar ook met externe partners staat daarbij centraal.

Je hebt ervaring met het verzamelen en analyseren van informatie. Je plant en werkt vergaderingen/overleggen uit.Je ondersteunt bij het bewaken van de kosten binnen een project. Je bent in staat om je gauw zaken eigen te maken en pakt zelf het initiatief. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je adviseert, signaleert pro-actief richting de leden van het projectteam.

Functie eisen

  • Minimaal opleidingsniveau: MBO+/HBO
  • Minimaal 3 jaar gewenst 5 jaar
  • Het CV wordt beoordeeld op volledigheid en duidelijkheid inzake de beschrijving van werkervaring.

Competenties

Gewenste Competenties:

Ondernemend, eager, communicatief sterk, flexibel, pro-actief en geordend.

Extra info

  • Van 18-11-2024 t/m 17-5-2025
  • Optie verlenging: 6 x 6 maanden
  • Standplaats: Veldhoven

De interviews vinden plaats in de week van 11 november.

Toelichting op rooster: 32/36 uur

Locatie

Veldhoven

Publicatiedatum

22.10.2024

Publicatie eindigt

01.11.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!