Junior contractmanager sociaal domein

Nieuw

Functie omschrijving

Ben jij startend op het gebied van contractmanagement sociaal domein met aandachtsgebieden Wmo, Jeugdhulp en P-wet, een netwerker en een ondernemend persoon die het werk zakelijk aanpakt? Toe aan de volgende stap in je carrière? Kom ons dan helpen om verder in control te komen waardoor het zorgaanbod voor de Rhedense inwoners nog beter wordt! Wij hebben een mooie kans voor jou!

Werkzaamheden

Dit ga je doen

Als junior contractmanager ondersteun je de senior contractmanager. Samen met de senior contractmanager en de contractbeheerder ben je verantwoordelijk voor alle contracten Jeugdzorg, Wmo en Participatiewet. Je werkt hierbij ook samen met de contractmanagers van het regionale inkoopbureau en zorgt zo als ondersteuner van de senior contractmanager voor de lokale verbinding met de regio en passende zorg. Jouw hoofdtaak is de directe ondersteuner zijn van de senior contractmanager en ondersteunen met contractafspraken. Je fungeert als vraagbaak voor de uitvoering en verzamelt en analyseert signalen over zorgaanbieders. Deze signalen bespreek je met de senior contractmanager en onderneemt actie om tot kwaliteitsverbetering te komen.

De opdrachtgever(s)

Wie zijn wij?

Als team beleid Samenleving (ca. 30 collega’s) leveren wij samen een bijdrage om onze inwoners gezond en gelukkig te laten te werken, te recreëren, te ontmoeten, te ontspannen en (langer thuis) te laten wonen. Het team is een gedreven team met enthousiaste mensen die hun passie, kennis en ervaring met elkaar delen om samen tot de meest effectieve beleidslijnen te komen. Hierbij werken wij nauw samen met onze uitvoeringsteams.
De te werven contractmanagers (senior en junior) werken samen met de contractbeheerder. Samen vormen jullie een klein team binnen team beleid Samenleving. Jullie helpen elkaar, zijn elkaars achtervang en niet te vergeten, jullie hebben plezier.

Functie eisen

  • De kandidaat is inzetbaar vanaf 11 november 2024 tot en met 31 oktober 2025 voor 18 uur per week.
  • Een afgeronde contractmanagement opleiding of 1 jaar aantoonbare relevante werk ervaring op dit vakgebied
  • Relevante kennis van het sociaal domein, Wmo, Jeugdwet en Participatiewet.
  • Ervaring met het werken met jeugd lump-sum.

Wensen

  • Goed cijfermatig inzicht (financieel en data) en kunt deze goed vertalen naar beleidsvorming en uitvoering.
  • Kennis van de Rhedense en regionale situatie (Rheden e.o.)

Competenties

1. Je bent een stevige gespreks- en onderhandelingspartner en bezit overtuigingskracht.

2. Je bent een geboren netwerker en een ondernemend persoon die het werk zakelijk aanpakt.

Extra info

Standplaats: Velp
Startdatum: 11-11-2024
Einddatum: 31-10-2025
Optie tot verlenging: 1 x 1 jaar
Uren per week: 18

De gesprekken worden in overleg gepland.

Locatie

De Steeg

Publicatiedatum

21.10.2024

Publicatie eindigt

29.10.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!