VVE Consulent

Nieuw

Functie omschrijving

In verband met drukte en zoeken wij tijdelijk een nieuwe collega die zich met name richt op het verrichten van beheertaken die bestaan uit coördinatie van administratieve (financiële en technische) zaken en de verzekeringsportefeuille van VvE’s.

De opdrachtgever(s)

Wie zijn wij:

Woonstede is een woningcorporatie in Ede met ongeveer 10.000 VHE’s in Ede en de omliggende dorpen. Woonstede helpt mensen aan een thuis: starters, senioren, jonge gezinnen, uitbreidende gezinnen, kortom: zeer divers. Onze belangrijkste doelgroep bestaat uit mensen met een inkomen tot € 36.798,- die in de Food Valley wonen. Onze kracht ligt in slim investeren, kwalitatief goed bouwen én efficiënt onderhouden.

Waar gaan we voor: www.woonstede.nl

Werken bij Woonstede betekent werken naar je zin! Naast onze huidige 130 medewerkers zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die bij ons hun talenten willen inzetten. Je krijgt bij ons het vertrouwen om initiatief te tonen en buiten de gebaande paden te durven te gaan. Dit noemen we creativiteit en is één van onze kernwaarden samen met klantgericht, resultaatgericht en maatschappelijk betrokken. Deze waarden brengen we in de praktijk door goed samen te werken: met elkaar, met huurders, andere maatschappelijke organisaties en ketenpartners. Onze cultuur kenmerkt zich tot een betrokken, flexibele en open organisatie. We zijn gehuisvest in een mooi kantoorpand voorzien van alle gemakken in hartje centrum van Ede.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau heeft
  • Financieel en administratief vaardig is
  • Kennis en ervaring met Twinq heeft
  • Kennis van de werking van VvE’s heeft
  • Vergaderingen kan voorzitten, notuleren en uitschrijven

Extra info

Status

Open

Uren per week

8 - 12

Uren per dag

In overleg

Werk- en denkniveau

HBO

Start opdracht

04-11-2024

Eind opdracht

04-05-2025

Optie tot verlengen

Ja

Hybride werk

Bespreekbaar

Datum gesprekken: 28-10-2024

Locatie

Ede

Publicatiedatum

16.10.2024

Publicatie eindigt

23.10.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!