Cateringbeheerder

Nieuw

Functie omschrijving

In onze bedrijfsrestaurants Smaakzaak (Geldermalsen), het gemeentehuis van West Betuwe (Geldermalsen) en het Koetshuis (Tiel) leren we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak. Van het bereiden van maaltijden tot goed gastheerschap. Leren doen we in de praktijk, maar ook via opleidingen. Het doel is om mensen in een periode van 6 maanden tot maximaal 2 jaar klaar te stomen voor een baan buiten Werkzaak. Opdracht is ter vervanging van zwangerschapsverlof.

Werkzaamheden

Als cateringbeheerder ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden gedurende de dag. Na het ochtendoverleg met je collega's, waarin de dagelijkse planning wordt besproken, ga je aan de slag met het menu en het bepalen van leerdoelen. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden begeleid je ook de medewerkers in hun leerproces. Je bent bekend met HACCP-normen en zorgt ervoor dat deze strikt worden nageleefd in alle keukenactiviteiten.

Naast je rol als cateringbeheerder ben je ook betrokken bij inkoopactiviteiten, waarbij je ervoor zorgt dat alle benodigde ingrediënten op tijd aanwezig zijn. Aan het einde van de dag zorg je voor een opgeruimde en schone werkplek, waarbij je veel aandacht hebt voor hygiëne en ordelijkheid.

Je dag eindigt met het klaar zetten van een borrel in het Koetshuis, maar ook met het voorbereidingen voor de volgende dag. Morgen start je in Geldermalsen want je collega heeft een vrije dag heeft. Met jouw ervaring als leidinggevende, leermeester of docent in de horeca, toon je niet alleen passie voor het overbrengen van kennis, maar ook voor het zorgvuldig beheren van alle aspecten van het dagelijkse werkproces. Je bent een ware gastheer/vrouw die niet alleen creatief en flexibel is, maar ook oog heeft voor detail en efficiëntie.

Functie eisen

  • De kandidaat is inzetbaar vanaf 01-11-2024 tot en met 30-04-2025 voor 32-36 uur per week.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de horeca.
  • Een afgeronde, relevante MBO-opleiding.
  • Aantoonbare en recente ervaring met HACCP

Wensen

  • Een afgeronde horecaopleiding op minimaal MBO-niveau.
  • Minimaal 4 jaar werkervaring binnen de horeca branche.
  • Ervaring als leermeester.
  • Kennis van HACCP.

Extra info

  • Standplaats: Geldermalsen en Tiel
  • Startdatum: 04-11-2024
  • Einddatum: 30-04-2025
  • Optie tot verlenging: Ja, met periodes van 3 maanden, met een maximum van 3 jaar totaal
  • Uren per week: 24-32
  • De interviews zullen plaatsvinden in de week van 28 oktober. Gelieve hier rekening mee te houden.

Locatie

Geldermalsen

Publicatiedatum

16.10.2024

Publicatie eindigt

01.11.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!