Teamleider

Nieuw

Functie omschrijving

Als Teamleider voor Team Arnhem/Nijmegen bij het Juridisch Loket, krijg je deze verantwoordelijkheid: leidinggeven aan 15 tot 25 (senior) juridisch adviseurs die rechtzoekenden helpen aan de balie, spreekuren en telefonisch. Voor hen ben je zo vaak als mogelijk aanwezig, goed bereikbaar en makkelijk benaderbaar.

Samen met je regiohoofd, een (toekomstig) regio-regisseur en 2 collega teamleiders vorm je het regionaal managementteam. Jullie werken intensief samen om gezamenlijk het regioplan uit te voeren.

Je werkt in principe op de vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Je richt je op het faciliteren van de teams, zodat de juristen hun tijd en aandacht kunnen richten op het leveren van dienstverlening aan rechtzoekenden. Focus op het versterken van de teams, zekerheid en vertrouwen geven en onderlinge dynamiek in team versterken.

De opdrachtgever(s)

Het Juridisch Loket helpt en ondersteunt burgers in een steeds ingewikkeldere samenleving. Onze professionals geven juridische informatie en adviezen aan klanten in heldere taal en verwijzen gericht naar externe deskundigen en organisaties als dit nodig is.

Het Juridisch Loket is een landelijk werkende organisatie en een onafhankelijke stichting met 30 vestigingen en ruim 350 collega’s. Vanuit het hoofdkantoor in Utrecht (nabij station Utrecht Centraal) worden deze 30 locaties ondersteund door Bedrijfsvoering.

Functie eisen

  • De kandidaat is akkoord met detachering
  • Ruime aantoonbare ervaring als Teamleider.
  • Aantoonbare HBO en/of WO opleiding.
  • Uitstekende coachingsvaardigheden en het vermogen om anderen te inspireren (ook in tijden van extreme stress).
  • Een warme persoonlijkheid die zorgt voor een prettige en constructieve werkomgeving.
  • Proactieve houding en het vermogen om zelfstandig te werken.

Extra info

Startdatum: 28-10-2024
Einddatum: 28-02-2025
Optie tot verlengen: Nee
Aantal uur per week: 32-36
Locatie: Arnhem/Nijmegen
Gesprekken vinden plaats in de week van 21 oktober 2024.

Let op! Mocht het zo zijn dat er eerder een geschikte kandidaat wordt gevonden dan zal de aanvraag eerder sluiten.

Locatie

Arnhem

Publicatiedatum

11.10.2024

Publicatie eindigt

16.10.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!