Technisch administratief medewerker (TAM) openbare verlichting

Nieuw

Functie omschrijving

e werkt binnen het cluster Grijs, onderdeel van het bureau Voorbereiding. Dit valt onder de afdeling Projectmanagement en Voorbereiding van de sector Stadsbeheer. Binnen deze afdeling, met circa 85 medewerkers, werken projectleiders, werkvoorbereiders, toezichthouders en vakspecialisten samen aan allerlei projecten in de openbare ruimte. Daarnaast adviseren de vakspecialisten de beheerders over de jaarlijkse beheer- en onderhoudsprogramma’s.

Binnen het cluster Grijs zijn de vakgebieden openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, elektrische laadpalen, verkeer, bereikbaarheid en (ondergrondse) infra ondergebracht. Het zwaartepunt van deze opdracht ligt bij het vakgebied openbare verlichting en daarnaast verkeersregelinstallaties, maar je kunt ook ingezet worden voor andere vakgebieden binnen bureau Voorbereiding.

Mede dankzij jou loopt alles binnen cluster Grijs gesmeerd. Het gaat om vele diverse technisch / administratieve werkzaamheden met veel in- en externe betrokkenen die een belangrijke impact hebben op de omgeving. Je bewaakt processen en deadlines en zorgt dat we risico's en veranderingen tijdig signaleren.

Je draagt bij aan het verder optimaliseren van onze processen en werkinstructies, en geeft de TAM-functie verder mee vorm binnen onze organisatie. Dat doe je door kritisch te kijken hoe we werken en waar het beter kan.

Het verwerken van mutaties in MOON is een belangrijk onderdeel van je functie. Het betreft het wegwerken van achterstanden, het opschonen en het vervolgens goed op orde houden van deze applicatie.

In onze Dynamische Openbare Verlichting (DOV) systemen muteer jij de juiste technische gegevens en je hebt ruime ervaring met het werken met deze systemen. Hierbij voorzie je de toezichthouder van de juiste informatie met betrekking tot de storing analyses.

Je bent verantwoordelijk voor het aanmaken van projectmappen op Sharepoint en het aanmaken van de projecten in het beheersysteem. Deze projecten dienen een directe koppeling te krijgen met de projectmodule in MOON.

Je ondersteunt bij het opstellen van lichtberekeningen en de aanbesteding van raamovereenkomsten. De NEN inspecties verwerk je administratief en je geeft hier advies over en geeft aan wat de vervolg acties zijn. Je zet de gegevens klaar voor lichtberekeningen en doet de voorbereidende werkzaamheden.

In MOOR toets je de meldingen en vergunningen en verzorg je de correspondentie hierover. De revisies houdt je bij en neem je op in de systemen.

Je gaat de werkvoorbereiding voor de verschillende projecten ondersteunen door gegevens te verzamelen en de projecten mee op te starten. Je schrijft zelfstandig opdrachten en vraagt offertes op.

Je levert een bijdrage aan het operationeel plan, het beheerplan, management rapportages en bestekken. Je stelt projectrapportages en overzichten op, signaleert proactief knelpunten en draagt oplossingen aan.

Omschrijving kandidaat

Je bent een gedreven technisch administratief medewerker op het vakgebied openbare verlichting. Je hebt zeer ruime ervaring, minimaal 10 jaar en je bent gericht op samenwerking. Je bent communicatief vaardig, daadkrachtig en heel nauwkeurig.

Je bent ondernemend ingesteld en denkt in kansen en mogelijkheden. Je kunt snel schakelen tussen verschillende taken en toont initiatief door proactief met oplossingen te komen als je knelpunten signaleert. Je kunt makkelijk improviseren als er situaties ontstaan die niet voorzien waren.

Daarnaast focus je op het behalen van doelen. Je werkt graag samen én kunt zelfstandig aan de slag, en verbindt soepel alle betrokkenen. Je bent pragmatisch, flexibel en digitaal vaardig.

Je werkt zoveel als mogelijk op locatie bij deze opdracht.

Functie eisen

  • Minimaal MBO
  • Minimaal 10 jaar werkzaam in een vergelijkbare functie

Wensen

  • Ruime werkervaring met Excel
  • Ruime ervaring met MOON
  • Ruime ervaring met DOV-systemen
  • Ruime ervaring met projectmatig werken
  • Kennis van lokale omstandigheden

Extra info

  • Van 1-12-2024 t/m 30-11-2025
  • Optie verlenging: 2 x 12 maanden
  • Standplaats: Stadskantoor

De gesprekken vinden plaats op donderdag 31 oktober 2024.

Locatie

's-Hertogenbosch

Publicatiedatum

11.10.2024

Publicatie eindigt

23.10.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!