Senior Contractmanager

Nieuw

Functie omschrijving

Als Senior Contractmanager bij de UvA ben jij verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van contracten binnen een dynamische omgeving. Het optimaliseren van contracten door bijvoorbeeld kosten te besparen of de dienstverlening beter te laten aansluiten op de behoeften van de gebruikers.

Je ontwikkelt contractvisies, vertaalt deze naar jaarplannen en zorgt voor de uitvoering ervan. Met jouw ervaring en strategisch inzicht breng je complexe problemen in kaart en bied je passende oplossingen. Je bent een sparringpartner op tactisch en strategisch niveau en draagt bij aan het succes van onze organisatie en de onderwijsinstellingen HvA en UvA.

Dit ga je doen:
  • De contractvisie samen met betrokkenen omzetten in concrete jaarplannen en deze samen succesvol realiseren.
  • Actief zoeken naar mogelijkheden om contractprestaties te verbeteren en deze effectief implementeren.
  • Je houdt de marktontwikkelingen in jouw betreffende categorie nauwgezet in de gaten en vertaalt deze naar impact van het contract.
  • Je bent het aanspreekpunt voor de tactische en strategische ontwikkeling van het contractmanagement.
  • Je behoudt overzicht over de voortgang, invulling en ontwikkeling in alle fases van het contract.
  • Je fungeert als sparringpartner voor het managementteam, collega's en faculteiten.
  • Je bent ambassadeur voor het breder uitrollen van contractmanagement binnen de UvA en de HvA,
  • Je deelt jouw kennis en ervaring met collega's.

De opdrachtgever(s)

Hier ga je werken als Senior Contractmanager in Amsterdam
Welkom bij ons Team Contractmanagement van Facility Services (FS)! Ons team, onderdeel van de afdeling Inkoop, Contractmanagement & Logistiek (IC&L), is een enthousiaste diverse groep van zes professionals, die samenwerken aan de ontwikkeling van ons team en als individu. Samen streven we naar het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van inkoop en contractmanagement. In ons team is er volop ruimte voor humor, we vragen elkaar vaak om advies, en het delen van informatie is vanzelfsprekend. Jouw kennis en ervaring in contractmanagement, het out-of-the-box denken en jouw vermogen om mee te denken bij het formuleren van gunningscriteria en KPI's, zijn van onschatbare waarde. We werken in een informele en hechte sfeer. We organiseren regelmatig gezamenlijke activiteiten zoals kennissessies, bijeenkomsten en borrels, omdat we veel waarde hechten aan teamgevoel en samenwerking.

En wat ook interessant is, we zijn momenteel bezig met de uitbreiding en doorontwikkeling van onze afdeling om ook buiten Facility Services contractmanagement te realiseren. Hierdoor krijg je de kans om actief bij te dragen aan iets speciaals en jezelf verder te ontwikkelen in een stimulerende werkomgeving. Je standplaats is op ons kantoor aan de Hogehilweg 21 in Amsterdam Zuidoost, wat zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar is. Daarnaast biedt Facility Services flexplekken op verschillende campussen van de UvA en de HvA, waardoor je de mogelijkheid hebt om op verschillende locaties te werken. Naast een vaste kantoor dag op de dinsdag locatie Hogehilweg, bieden we veel ruimte om vanuit huis of een andere locatie te werken. Hierdoor kun je flexibel zijn in je werkuren en -omgeving.

De HvA en de UvA willen een organisatie zijn waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Amsterdam is rijk aan een verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Die diversiteit zien we graag terug in ons personeelsbestand, want dat maakt ons nog beter.

Functie eisen

  • Minimaal een afgeronde bachelor opleiding, bij voorkeur met een bedrijfskundige, bouwkundige of facilitair gerichte invalshoek.
  • Minimaal 5 jaar ervaring als contractmanager , bij voorkeur in een publieke organisatie.
  • Aantoonbare ervaring met wet- en regelgeving omtrent contract- en aanbestedingsrecht.

Competenties

Analytische vaardigheden
Bekwaamheid om data te analyseren om prestaties en naleving van contracten te monitoren.

Probleemoplossend vermogen
Vaardigheid om complexe contractuele uitdagingen te analyseren en oplossingen te bieden.

Verbeteringsgerichtheid
Continue kritisch op de dienstverlenging die leiden tot ideeën voor verbeteringen en voor de dragen en deze te realiseren.

Organisatiesensitiviteit
Het bewust zijn van aspecten zoals machtsverhoudingen, besluitvorming en samenwerkingen binnen een politieke organisatie en structuur.

Samenwerken
Communicatieve vaardigheden op alle niveaus om hierbij mensen met verschillende belangen samen te brengen en gezamenlijke doelstellingen te realiseren.

Strategisch denkvermogen

Het vermogen om contracten overstijgend te kijken en maatschappelijke thema's te vertalen naar onze dienstverlening.


U heeft alle eisen begrepen en gaat hiermee akkoord.

Extra info

  • Aantal uren per week: 32-38 uur
  • Start overeenkomst: Z.s.m., uiterlijk 01-01-2025
  • Einddatum: De einddatum van de initiele periode is één jaar na start overeenkomst, uiterlijk 01-01-2026
  • Optie verlenging contract: Ja, tweemaal 6 maanden (2x6)
  • Beoogde dag voor interviews: donderdag 31-10-2024 in de volgende tijdsvakken: 11.00-11.45, 14.00-14.45, of 15.00-15.45.

Locatie

Amsterdam

Publicatiedatum

04.10.2024

Publicatie eindigt

20.10.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!