Vergunningverlener omgevingsrecht

Nieuw

Functie omschrijving

Doel is het afsluiten van een overeenkomst met een bureau voor het uitvoeren van het aantrekken van jong talent. Het bureau draagt zorg voor de begeleiding en opleiding. Uitdrukkelijk is de insteek dat de medewerker na 1 jaar kosteloos kan worden overgenomen door de organisatie LvC. Planning is om te starten per 4 november 2024.

Omschrijving kandidaat

Er wordt gezocht naar een aanbieder die jonge talenten aanbiedt. De jonge talenten worden begeleid en opgeleid door de aanbieder gedurende de periode van 1 jaar, dat ze werkzaam zijn bij de gemeente. Na 1 jaar kan het jonge talent worden aangenomen in loondienst van de gemeente.

Functie eisen

  • Bureau begeleidt betreffende medewerkers tijdens hun detachering en leidt hen verder op; na 1 jaar kan gemeente de medewerker kosteloos in dienst te nemen.

Wensen

  • Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van rechtsgeleerdheid bouwkunde, bestuurskunde, politicologie, geschiedenis, communicatie of vergelijkbaar.
  • Heeft aantoonbare affiniteit met wet- en regelgeving en/of bouwtechnische vraagstukken.

Extra info

  • Van 4-11-2024 t/m 4-11-2025
  • Optie verlenging: 1 x 12 maanden
  • Standplaats: Cuijk

Week van 21 oktober 2024.
Toelichting op rooster: 32-36 uur per week.

Locatie

Cuijk

Publicatiedatum

03.10.2024

Publicatie eindigt

11.10.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!