Uitvoerder-W

Nieuw

Functie omschrijving

BAM Modulaire- & Energieconcepten (BAM MEC) zoekt voor het project “Eenheidsbureau” in Den Haag een uitvoerder W. Vanuit onze fabriek in Veenendaal worden prefab leidingbanen en prefab schachten gemaakt en aangeleverd op locatie. Deze prefab leidingbanen en prefab schachten worden op locatie in het werk gemonteerd door een aantal montage ploegen van BAM MEC. De uitvoerder die wij zoeken is verantwoordelijk voor de gehele uitvoering op de Project locatie, wat men name zal bestaan uit het afstemmen met en coördineren van deze montage ploegen om tot de opleverdatum van het project te halen. Daarnaast is het van belang om af te stemmen met andere onderaannemers en de uitvoerders van de bouw. De Manager Productie W is overall verantwoordelijk voor het project, en zal tevens het aanspreekpunt zijn van de uitvoerder.

Bij voorkeur heeft de uitvoerder die wij zoeken relevante ervaring in de utiliteit bouw.
Het project is voor ons afgerond zodra alle prefab delen op het werk zijn geïnstalleerd en in bedrijf zijn gesteld. E.e.a. wordt officieel door onze manager productie W opgeleverd, de uitvoerder levert op aan de manager productie W.

Functie eisen

  • Bij voorkeur heeft de uitvoerder die wij zoeken relevante ervaring in de utiliteit bouw.
  • Minimale opleiding op MBO niveau 4.

Extra info

Startdatum: 07-10-2024
Einddatum: 01-04-2025
Optie tot verlengen: Ja
Aantal uur per week: 40 uur
Werktijden zijn van 07:30 tot 16:00, maar dit kan flexibel worden ingedeeld.
Laptop, telefoon en PBM’s worden in bruikleen ter beschikking gesteld.

Let op! Mocht het zo zijn dat er een geschikte kandidaat wordt gevonden dan zal de aanvraag eerder sluiten.

Locatie

Den Haag

Publicatiedatum

02.10.2024

Publicatie eindigt

06.10.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!