Leerkracht onderbouw

Nieuw

Functie omschrijving

Auris Rotsoord is opzoek naar een leerkracht onderbouw voor drie dagen in de week.

De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Als leerkracht werk je voor leerlingen die een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben in de groepen 1, 2 en 3. Dit vereist een andere aanpak van lesgeven, behandelen en communiceren. Als je al ervaring met deze doelgroep hebt, is dat mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. We nemen je graag mee in onze kennis over onze doelgroep.

Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je werkt in een multidisciplinair team, onder andere bestaande uit onderwijsondersteuners, logopedisten en andere specialisten. Je staat niet alleen voor de klas! Je komt terecht in een warme omgeving, waar er oog is voor het kind, collega's, en voor jou. Een hecht en ambitieus team, een lerende omgeving met aandacht voor jouw kwaliteiten.

De opdrachtgever(s)

Auris Rotsoord is een school voor leerlingen van 4 tot 13 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan slechthorende leerlingen en leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Leerlingen met TOS hebben problemen met bijvoorbeeld spreken, woorden onthouden en duidelijk maken wat hij of zij bedoelt. Kijk voor meer informatie op de website.

Functie eisen

  • Een afgeronde Pabo opleiding;
  • Aantoonbare werkervaring binnen het Primair of voortgezet onderwijs;
  • Kandidaat is per direct beschikbaar;

Wensen: (weging, totaal 100 punten)

  • Aantoonbare kennis van Leerlingen met een Taal ontwikkeling Stoornis; (50 punten)
  • Aantoonbare werkervaring binnen het speciaal onderwijs; (50 punten)

Extra info

Startdatum: Z.S.M.
Einddatum: 31-01-2025
Optie tot verlengen: 2 maal 3 maand(en)
Aantal uur per week: 24 uur
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.


De gesprekken bij de opdrachtgever worden op een later moment gepland. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen zo snel mogelijk bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

27.09.2024

Publicatie eindigt

01.10.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!