Bewonersbegeleider renovatieprojecten

Nieuw

Functie omschrijving

In verband met een aantal renovatie- en verduurzamingsprojecten aan bestaande woningen is er een tijdelijke behoefte aan een Bewonersbegeleider renovatieprojecten. In deze functie bij LEKSTEDEwonen zorg je voor een gedegen voorbereiding van de renovatie- en verduurzamingsprojecten op het gebied van bewonersbegeleiding en communicatie. Je informeert in overleg met de projectleider de bewoners over de impact van de werkzaamheden en je werkt mee voor draagvlakmeting en bewonersonderzoek. Je stelt aan de hand van onze kader een projectspecifiek sociaal plan op. Tijdens de uitvoering ben je het eerste aanspreekpunt van LEKSTEDEwonen voor de bewoners en de bewonerscontactpersoon van onze aannemers. Je zorgt ervoor dat bewoners tijdens de uitvoering zo min mogelijk overlast ervaren. Je weet wanneer er op maat moet worden gewerkt.

Je verzamelt, ordent en documenteert stukken en informatie en werkt vanuit een zogenaamde sociale kaart van de buurt. Je werkt vanuit onze eisen voor de kwaliteit van dienstverlening om te zorgen voor tevreden klanten. Met betrekking tot de werkzaamheden draag je zorg voor een nauwkeurige vastlegging van de werkzaamheden en informatie van het project. Je bent gewend om mails en brieven van bewoners doelmatig te beantwoorden.


Je werkt in een team met de projectleiders renovatie en verduurzaming. Daarnaast werk je samen met collega’s van met name onze afdeling Wonen. Je rapporteert aan de manager Wonen.

Omschrijving kandidaat

Jij werkt accuraat en weet van aanpakken. Je bent secuur en heb er plezier in om details uit te pluizen maar houdt daarbij wel het hogere doel wel voor ogen. Je weet prioriteiten te stellen en bent in staat om tot een goed resultaat te komen. Je werkt zelfstandig, neemt eigen initiatief en je bent daarnaast gericht op samenwerking.

Functie eisen

  • Minimaal afgeronde MBO-opleiding (HBO is een pré)
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Kennis van en ervaring met een soortgelijke rol
  • Goede communicatieve vaardigheden (mondeling maar ook schriftelijk)
  • Initiatiefrijk, vindingrijk en resultaatgericht.

Extra info

Uren per week: 24 - 28
Uren per dag: 8
Werkervaring: 3-5 jaar
Standplaats: Vianen
Werk- en denkniveau: HBO
Start opdracht: 20-10-2024
Eind opdracht: 30-04-2025
Optie tot verlengen: Ja

Locatie

Vianen

Publicatiedatum

26.09.2024

Publicatie eindigt

07.10.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!