AMS Cloud Engineer

Nieuw

Functie omschrijving

KVK is op zoek naar een AMS Cloud Engineer. Als lid van het agile KVK Automation Services team ontwikkel je mee aan ons Kubernetes platform, gemanaged door Rancher2. Ontwikkel- en beheerwerk gebeurt volledig op basis van het principe 'Infrastructure as a Code'. In je dagelijkse werkzaamheden ondersteun en adviseer je product teams bij het onboarden van de huidige applicaties op het nieuwe Kubernetes platform. In samenwerking met de Product Owner schakel je actief met de verschillende stakeholders om product teams te helpen. Ook draag je bij aan het doorontwikkelen van onze Azure omgeving met onder andere AKS, EntraID en Express Routes. Ten slotte besteed je tijd aan innovatie en deel je kennis met je KVK collega's.

Omschrijving kandidaat

Wat vragen wij?
Voor de functie van Cloud Engineer zijn wij op zoek naar de juiste persoon die ervaring heeft opgedaan met Docker, Kubernetes, Configuratie management, DevOps tooling, Agile werken en CI/ CD. Je beschikt over ervaring wanneer je in je CV aantoonbaar kunt maken dat je minimaal de laatste 2 jaar een opdracht hebt uitgevoerd waarin je dagelijks met onderstaande methoden, technieken en tools bezig bent geweest: Azure (AKS), TerraForm, Kubernetes, ClusterAPI, Prometheus, Grafana, Python, Go, Git, Gitlab CI, Linux en VMWare. Je hebt aantoonbare ervaring met Kubernetes. Ervaring met Istio en (Azure) netwerken is een pré.

Functie eisen

  • Ervaring met met Docker, Kubernetes, Configuratie management, DevOps tooling, Agile werken en CI/ CD.
  • Je beschikt over ervaring wanneer je in je CV aantoonbaar kunt maken dat je minimaal de laatste 2 jaar een opdracht hebt uitgevoerd waarin je dagelijks met onderstaande methoden, technieken en tools bezig bent geweest: Azure (AKS), TerraForm, Kubernetes, ClusterAPI, Prometheus, Grafana, Python, Go, Git, Gitlab CI, Linux en VMWare.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met Kubernetes.
  • Ervaring met Istio en (Azure) netwerken is een pré.

Competenties

Kwaliteitsgerichtheid
Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

Verantwoordelijkheid nemen
Heeft plichtbesef en voelt zich er verantwoordelijk voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Is aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties.

Analytisch vermogen
Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang.

Communiceren
Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.

Samenwerken
Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

De competenties worden tijdens het interview getoetst.

Extra info

  • Van 1-11-2024 t/m 1-5-2025
  • Optie verlenging: 1 x 6 maanden
  • Standplaats: Utrecht en remote

Gesprekken: tussen 08-10-2024 en 11-10-2024

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

24.09.2024

Publicatie eindigt

02.10.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!