Medewerker Keuringen B-Mechanical Testing

Nieuw

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Als medewerker keuringen heb je een uitdagende en afwisselende job. Je stelt zelfstandig machines en apparatuur in (knipscharen, lasermachine, freesmachines) voor het vervaardigen van monsters. Je voert de volgende proeven uit: buigproef, trekproef, hardheidsmetingen, kerfslagproef, emailleer proeven en het bepalen van insluitsels in plakmonsters. Bij de uitvoering van dit alles werk je volgens vastgestelde werkwijzen en voorschriften.

De eenheid waarin de Medewerker Keuringen werkt heeft als doel met name het bepalen van de mechanische eigenschappen van staalproducten voor klanten en voor onderzoek naar verbeteringen in staalproducten. Ofwel bij Testing worden klantrollen beproefd en bij goed resultaat (“het oké stempel”) vrijgegeven voor onze klanten.

Je hebt alle mogelijkheden om je binnen de afdeling door te ontwikkelen, nadat je alle uit te voeren verrichtingen je goed eigen hebt gemaakt. Dit betekent achtergrond informatie opdoen van de verrichtingen en apparatuur, het zelfstandig kunnen bedienen van alle apparaten en 1e lijnstoringen kunnen oplossen. Tevens heb je de mogelijkheid om je na verloop van tijd te specialiseren in een of meerdere beproevingen/ machines.

De opdrachtgever(s)

Wat is je werkomgeving?

Jouw team
Jij werkt in nauwe samenwerking met je teamleider en je directe collega’s. De 2-pld bestaat uit 2 x 7 collega’s en de 5-pld uit 10 collega’s. Daarnaast is er nog de staf- en administratie afdeling, bestaande uit 7 medewerkers.

Jouw afdeling
Mechanical Testing is een afdeling binnen Technical. Zij voert beproevingen uit om de mechanische eigenschappen van onze producten te testen. Op jaarbasis zijn dit circa 250.000 beproevingen, zowel voor product vrijgave, certificatie als voor productontwikkeling en -verbetering. De afdeling is een belangrijke schakel in het logistieke proces van vrijgave en verzending van de staalproducten.

Omschrijving kandidaat

Wat deze functie bijzonder maakt:

De afdeling Testing voldoet aan de kwaliteitsnorm voor laboratoria (ISO 17025). Op dit moment voldoet de afdeling aan de ISO 17025 norm. Desondanks moet er nog veel verbeterd en gestructureerd worden. Hierin is jouw rol ook cruciaal. Maar de eerste stappen zijn reeds gezet. We vertellen je er graag meer over.

Herken jij jezelf hierin?
Binnen het team van Mechanical Testing is de rol van Medewerker Keuringen een mooie afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke functie. Daarom vragen we wel wat van je:

- Je hebt een afgeronde MBO-2 niveau in een technische richting.
- Je hebt vakkennis van bewerkingstechnieken (knippen, frezen van staal).
- Je bent super nauwkeurig en precies.
- Je hebt grote affiniteit met kwaliteit.
- Je wil graag leren, jezelf verbeteren, jezelf ontwikkelen en dit delen met je collega’s
- Je bent sociaal en collegiaal.

Extra info

  • Start: Z.S.M.
  • Einddatum: 31 DEC 2024
  • Optie tot verlengen: Nee

Locatie

Velsen-Noord

Publicatiedatum

17.09.2024

Publicatie eindigt

27.09.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!