Afdelingshoofd Zorgcontrol

Nieuw

Functie omschrijving

Vind je het leuk om met een team uitdagingen aan te gaan en resultaten na te streven? Ben je van nature iemand met een coachende leiderschapsstijl, ben je innovatief en zie je veranderen als een kans?

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor de juiste, tijdige én volledige registratie en facturatie van CWZ. Je geeft leiding aan de teams DBC, facturatie en medisch coderen. Je bent op de hoogte van de landelijke ontwikkelingen in deze gebieden en vertaalt dit naar beleid.
CWZ ondersteunt de visie van registratie aan de bron. Je brengt deze visie in de praktijk en bent een ambassadeur van het in 1x goed registreren. Administratieve lasten zijn een knelpunt in de zorg. Je hebt hier ideeën over en denkt daarbij ook buiten de kaders. Het sturen op data is iets waar je vertrouwd mee bent.

De opdrachtgever(s)

CWZ is het topklinisch ziekenhuis voor Nijmegen en omgeving en heeft ruim 3.500 medewerkers en 30 medisch specialismen. CWZ heeft grote ambities op de betrokkenheid van patiënten, doelmatige en topklinische zorg, en de juiste zorg op de juiste plek. Sinds 2020 is CWZ gecertificeerd voor Horizontaal Toezicht en streven wij ernaar om onze registratie en facturatie processen voortdurend te verbeteren. In onze risicobeheersing en governance zijn we inmiddels koploper in Nederland (fase F).
Het team Zorgcontrol is een leuk en enthousiast team dat kernwaarden als samenwerken, kwaliteit en gedrevenheid hoog in het vaandel heeft staan. Samen zorgen we ervoor dat de medisch specialistische zorg op een praktische manier kan worden uitgevoerd in overeenstemming met ingewikkelde wet- en regelgeving. Een goede samenwerking met de artsen en daardoor een goede registratie aan de bron, is cruciaal voor de reductie van foutsignaleringen in ons digitale patiëntendossier HiX. We hebben het afgelopen jaar door onze Agile Scrum-werkwijze de verbinding en samenwerking in ons team kunnen verstevigen. Als Hoofd Zorgcontrol neemt je hierbij de rol van product owner aan.

Functie eisen

• Je hebt kennis van de DBC-systematiek en je bent bekend met de systemen HiX en ValueCare.
• Je hebt ervaring met (agile) aansturing van teams.
• Je denkt in grote doelen maar zet kleine stappen
• Je bent resultaatgericht zonder de relatie met je stakeholders uit het oog te verliezen
• Je haalt en brengt kennis in je netwerken van ziekenhuizen en relaties

Extra info

Startdatum: 01-12-2024
Einddatum: 01-05-2025
Optie tot verlengen: Nee
Aantal uur per week: 24 uur

Locatie

Nijmegen

Publicatiedatum

12.09.2024

Publicatie eindigt

23.09.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!