Bodemadviseur

Nieuw

Functie omschrijving

Gewenste situatie

Bodemadvies is belangrijk bij de ontwikkeling van projecten, om bodemsaneringen te begeleiden, te adviseren over vergunningen en ruimtelijke procedures en bij te dragen aan ambities op het gebied van klimaat, duurzaamheid, erfgoed, groen,civiel, etc. We willen zorgen voor een stabiele bezetting op dit onderdeel, zodat we professioneel bij kunnen dragen aan tal van ontwikkelingen binnen de jonge gemeente Land van Cuijk.

Huidige situatie

Op dit moment is de inzet en aansturing van de bodemtaken versnipperd belegd binnen onze organisatie. We hebben (nog) geen eigen adviseur op het gebied van bodem in dienst. Er is gekozen voor een detachering van 32 uur via de Omgevingsdienst Brabant Noord (ODBN) voor de uitvoering van deze taken op het gebied van vergunningverlening,principeverzoeken en BOPA’s.

Werkzaamheden

Jouw taken
- het oppakken van (de effecten van)milieucalamiteiten;
- informele beoordelingen van(water)bodemonderzoeken en historische bodemtoetsen;
- het coördineren van formele beoordelingen van kennisgevingen op grond van het Besluitmobiel breken bouw- en sloopafval;
- het registreren en stimuleren van het aantal ingediende meldingen op grond van het Besluit bodemkwaliteit;
- het verzorgen van transport meldingen(AP04)- het verzamelen, bundelen en coördineren van bodemdata richting het Bodemloket Brabant Noord en BRO;
- advisering van het team m.b.t. het taakveld.

Omschrijving kandidaat

  • We zoeken een ervaren adviseur bodem (20 uur)met accent op het adviseren en begeleiden van bodemonderzoeken en -saneringen bij (civiele)projecten, inclusief het grondbedrijf. Het gaat hierbij om reconstructieprojecten, herinrichting van woonwijken of de aanleg van nieuwe woonwijken.We vinden het belangrijk dat de adviseur zelfstandig werkt, eigenaarschap toont en ervaring heeft met integraal en projectmatig samenwerken.
  • Gezien de hierboven omschreven situatie zijn wij opzoek naar een MBO 4/HBO geschoolde kandidaat met enige jaren relevante ervaring.

Functie eisen

  • Aantoonbare kennis van/ervaring met het beoordelen van (water)bodemonderzoeken en historische bodemtoetsen
  • Minimaal MBO4 geschoold.

Wensen

  • Ervaring bij een omgevingsdienst of een gemeente

Competenties

Wendbaar,betrouwbaar en innovatief.

Extra info

  • Van 1-10-2024 t/m 31-12-2024
  • Optie verlenging: 3 x 12 maanden
  • Standplaats: Standplaats Cuijk (vanaf Q2 2025 Boxmeer)

De gesprekken zullen plaatsvinden op 25 september 2024.

Toelichting op rooster: In verband met belastingregels is het niet mogelijk om contracten over het jaar heen af te sluiten. Het eerste contract zal dus lopen tot 01-01-2025, waarna deze bij wederzijdse tevredenheid zal worden verlengd tot 31-12-2025.​

Locatie

Cuijk

Publicatiedatum

11.09.2024

Publicatie eindigt

20.09.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!