Medewerker frontoffice VTH

Nieuw

Functie omschrijving

We zoeken voor een periode van minimaal 6 maanden een medewerker frontoffice VTH (vergunningverlening, toezicht en handhaving) Omgevingsrecht. De medewerker frontoffice VTH is het 1e aanspreekpunt voor inwoners en bedrijven als het gaat om VTH gerelateerde zaken Omgevingsrecht. Je informeert inwoners en bedrijven over de (on)mogelijkheden voor diverse ruimtelijke initiatieven.

Omschrijving kandidaat

We zoeken een kandidaat die minimaal twee jaar ervaring heeft met het toepassen van de WABO en de Omgevingswet op het gebied van bouw en RO bij een gemeente.
Dat kan bijvoorbeeld in een functie zijn geweest van vergunningverlener RO, bouw, frontoffice-medewerker of anderszins.

Functie eisen

  • De kandidaat moet uiterlijk 15 oktober 2024, voor een periode van minimaal 6 maanden, volledig beschikbaar zijn.
  • Minimaal twee jaar ervaring met het toepassen van de WABO en de Omgevingswet op het gebied van bouw en RO bij een gemeente. Dat kan in een functie geweest zijn van bijvoorbeeld vergunningverlener RO, bouw, frontoffice-medewerker of anderszins. Dit moet duidelijk blijken uit het CV.

Wensen

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een "front-office-functie" op het gebied van de WABO en Omgevingswet bij een gemeente. Dit moet blijken uit het CV. Hoe beter de ervaring aansluit hoe meer punten.
  • Kennis van de Omgevingswet en vergunningsvrij bouwen. Dit moet blijken uit het CV. Hoe beter dit aansluit, hoe meer punten.

Extra info

  • Van 15-10-2024 t/m 15-4-2025
  • Optie verlenging: 2 x 6 maanden
  • Standplaats: Hoogezand

De gesprekken worden zo spoedig mogelijk na het sluiten van de termijn ingepland.

Toelichting op rooster: 40 uur is ook mogelijk. Combinatie van op kantoor en thuis werken is mogelijk waarbij minimaal 2 dagen op kantoor wordt gewerkt. In de inwerkperiode is dat uiteraard meer.

Locatie

Hoogezand

Publicatiedatum

11.09.2024

Publicatie eindigt

20.09.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!