Recruiter

Nieuw

Functie omschrijving

Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het volledige recruitmenttraject en adviseer je collega’s en het management gevraagd en ongevraagd over de toepassing van het werving- en selectieproces. Je gaat in gesprek met leidinggevenden om de vacaturetekst op te stellen en uit te zetten, bespreek je de juiste selectiecriteria en help je waar nodig bij de briefselectie en de selectiegesprekken. Jij hebt één doel: tijdige instroom van de juiste medewerkers op de juiste plek. Jij gaat je expliciet bezighouden met het toepassen van de wervingstactieken van de provincie. Je gaat kandidaten actief benaderen en kies je voor een gedegen werving- en zoekstrategie.

Met jouw vakkennis mag jij verder bouwen aan recruitment binnen de provincie Drenthe. Daarin denk jij in mogelijkheden en ben je creatief in jouw aanpak. Jij gaat verschillende wervingscampagnes opzetten en weet het precies hoe de juiste professionals te werven voor alle vacature.
Jij gaat aan de slag met de werving van professionals voor de domeinen Ruimte, Mobiliteit en Landelijk Gebied. Deze domeinen en bijbehorende thema’s ervaren grote krapte op de arbeidsmarkt. Wie ga je werven? Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld een toezichthouder civiele techniek, jurist VTH, beleidsmedewerker milieu of een projectleider natuur. Jij weet als geen ander hoe deze doelgroep te benaderen en te binden aan onze organisatie!

Tot slot zet jij vacatures en opdrachten uit bij onze broker(s). Jij sluit wekelijks aan bij deze overleggen om zo de procedures up to date te houden.

Omschrijving kandidaat

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging en op dit moment ontzettend krap. Als Recruiter ken jij de arbeidsmarkt als geen ander en ziet de mogelijkheden. Met jouw ervaring weet je de snel veranderende arbeidsmarkt op een originele manier te vertalen naar concrete activiteiten. Je weet de creatieve ruimte van HR/recruitment te benutten en weet met lef en passie buiten de gebaande paden te werken. Voor de provincie is de belangrijkste uitdaging om de mensen te vinden die onze complexe maatschappelijke opgaven weten te realiseren en die echt van betekenis willen zijn voor Drenthe. Jij gaat aan de slag met deze werving(en).

Functie eisen

  • De kandidaat gaat akkoord met detachering
  • Hbo werk- en denkniveau.
  • Meerdere jaren ervaring met recruitment en bij voorkeur met corporate recruitment.
  • Ervaring met LinkedIn recruiterseat, wervingcampagnes en het schrijven van vacatureteksten.
  • Bij voorkeur heb jij een warm netwerk van professionals binnen de fysieke leefomgeving, natuur of overheid.
  • Ervaring met het werken binnen een grotere organisatie waarin beleidsmatige kaders gesteld zijn.

Extra info

Startdatum: 23-09-2024
Einddatum: 23-02-2025
Optie tot verlengen: Ja
Aantal uur per week: 36 uur

Locatie

Assen

Publicatiedatum

03.09.2024

Publicatie eindigt

11.09.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!