Fiscaal juridisch medewerker Belastingen (WOZ)

Nieuw

Functie omschrijving

Kort omschreven is jouw taak het vervaardigen, controleren en redigeren van uitspraken in het kader van de Wet WOZ. Taxateurs beoordelen de bezwaren op het waardetechnische deel. Jou hebben wij nodig om de verdere uitspraak te vervaardigen. De afhandeling vindt plaats binnen Gouw7. Dit doe jij samen met een aantal collega’s van het team Belastingen en de taxateurs op voornamelijk het gemeentehuis van Purmerend. Ben jij diegene die zelfstandig werkt en ons kan ondersteunen met de bezwaarafhandeling omtrent de WOZ waardes Purmerend? Dan ontmoeten wij jou graag!

De opdrachtgever(s)

Gemeente Purmerend is volop in beweging. De laatste jaren zijn we succesvol veranderd naar een energieke organisatie met volop mogelijkheden. Wij werken volgens de “Purmerendse manier”, onze inwoners staan centraal. Dat betekent dat we bij alles wat we doen onszelf de vraag stellen; wat is hiervan de bijdrage aan de inwoners of bedrijven van Purmerend? Het betekent ook dat we denken in kansen en mogelijkheden. Creativiteit, een informele aanpak en in verbinding staan met de omgeving vinden we belangrijk.

Functie eisen

1. Aantoonbaar in het bezit van een diploma WOZ medewerker (SVM) of hoger;
2. Aantoonbare werkervaring met de afhandeling van WOZ bezwaarschriften en het vervaardigen van uitspraken (benoem dit duidelijk in het cv).

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender (weging, totaal 100 punten)
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met de met de afhandeling van WOZ bezwaarschriften en het vervaardigen van uitspraken (40 punten);
4. Aantoonbare werkervaring met het specifiek vervaardigen van uitspraken voor No Cure No Pay bureaus. (20 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met het houden en ondersteunen bij hoorzittingen (20 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met Gouw 7 (benoem dit duidelijk in het cv) (20 punten).

Competenties

  • Analytisch;
  • Nauwkeurig;
  • Klantgericht;
  • Communicatief vaardig;
  • Enthousiast.

Extra info

Startdatum: Z.S.M.
Einddatum: 15-12-2024
Optie tot verlengen: Mogelijk, maar nog niet bekend
Aantal uur per week: 28 - 36 uur
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do - Vrij.
We werken waar nodig voor het resultaat voor de stad. Dit is bij voorkeur op locatie.


De fysieke gesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdag 11 september 2024 tussen 14.00 uur en 17.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 10 september 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Locatie

Purmerend

Publicatiedatum

31.08.2024

Publicatie eindigt

03.09.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!