Koelmonteur-Site Breed Onderhoud

Nieuw

Functie omschrijving

Als koelmonteur bij SBO (Site Breed Onderhoud) zorg je voor de reparatie, revisie en nieuwbouwprojecten van HVAC installaties. Dit betekent dat je onder andere zorgt voor het onderhoud van ventilatie, verwarming en airco's in kantoorpanden en de koeling van grote installaties binnen de werkeenheden.

Je zorgt ervoor dat de HVAC systemen goed werken en dat de bedrijfsactiviteiten ondersteund worden door de betrouwbaarheid van deze installaties. Je bent verantwoordelijk voor het diagnosticeren en verhelpen van storingen, het installeren van nieuwe HVAC systemen volgens specificaties en technische tekeningen en het identificeren en oplossen van problemen met HVAC systemen, zowel mechanisch als elektrisch.

Je werkt volgens strikte veiligheidsrichtlijnen om persoonlijk letsel en schade aan apparatuur te voorkomen. Je hebt oog voor mogelijke gevaren en neemt proactief maatregelen om risico's te verminderen. Je houdt nauwkeurige administratie bij van uitgevoerde werkzaamheden en communiceert goed met de beheerders.

Jouw team
VKS bestaat uit een beheerteam (15 fte) en een projectenteam (8 fte).Aals koelmonteur, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor de HVAC systemen op het Tata Steel terrein. Jij werkt in een team als koelmonteur met negen beheerders, drie montage-coördinatoren, een planner, een toezichthouder en een storingscoördinator. Daarnaast zijn er vanuit het projectenteam technisch specialisten beschikbaar voor technische vragen en ondersteuning.

Functie eisen

  • Heb jij minimaal een STEK certificaat.
  • Werk je gestructureerd.
  • Heb je er zin in om over het gehele Tata Steel terrein actief te zijn.

Extra info

Startdatum; Z.S.M.
Einddatum: 31-12-2025
Optie tot verlengen: Ja
Aantal uur per week: 32-40 uur
Dit is een herhaalde aanvraag

Locatie

Velsen-Noord

Publicatiedatum

21.08.2024

Publicatie eindigt

06.09.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!