Business Process Manager

Nieuw

Functie omschrijving

Als Business Process Manager lever jij een belangrijke bijdrage aan de veranderagenda van Saxion. Je hebt helder welke processen we kunnen verbeteren en de overtuigingskracht om dit gedragen te krijgen in de organisatie. Zo maak jij het verschil in de wereld van morgen.
Ben jij communicatief sterk en werk je van nature makkelijk samen? Dan ben je wellicht de persoon om tijdelijk ons team te versterken.

Werkzaamheden

Als onafhankelijke en resultaatgerichte professional werk je met collega’s zoals Informatiemanagers en Informatiearchitecten o.a. aan de procescomponenten van projecten van vooronderzoek, aanbesteding en implementatie voor de Saxion bedrijfsvoering en onderwijslogistiek. Daarnaast ga je bezig met procesoptimalisaties binnen de eigen dienst. Je verbetert de integrale procesketen met focus op eindgebruikers en draagt bij aan impactanalyses en businesscases. Je adviseert proactief over professionalisering en modernisering van processen in de informatievoorziening.

De opdrachtgever(s)

Saxion biedt toekomstgericht en flexibel onderwijs. Voorbereid op de vragen van morgen en afgestemd op ieders persoonlijke talenten en capaciteiten. Ze leren de studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken. Ze stappen hierbij over grenzen van vakgebieden heen. Zij geloven dat doeners met denkkracht het verschil kunnen maken in de wereld van morgen en daarmee vormgeven aan de beroepen van de toekomst.

Functie eisen

• Ervaring met bedrijfsprocessen optimaliseren;
• Ervaring met implementeren van verandertrajecten;
• Kennis van Lean Six Sigma is een pré;
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Extra info

Startdatum: 01-09-2024
Einddatum: 28-02-2025
Optie tot verlengen: Nee
Aantal uur per week: 24 uur
Locatie: Enschede, Deventer en Hybride. Graag in de motivatie aangeven welke dag de voorkeur naar uitgaat.
Intakegesprekken staan gepland op maandag 12 augustus en dinsdag 13 augustus via Teams.

Locatie

Enschede

Publicatiedatum

29.07.2024

Publicatie eindigt

06.08.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!