HR Support Medewerker

Nieuw

Functie omschrijving

Employee HR Support
Help jij mee om alle HR vragen goed te beantwoorden zodat alles snel en helder geregeld is voor onze collega’s?

Jij & jouw functie
Als Employee HR Support draag je bij door allerlei vragen te beantwoorden over alles rondom de in-, door-, en uitstroom en de arbeidsvoorwaarden van de interne medewerker. Van promoties tot declaraties. Stap voor stap bied jij de ondersteuning die jouw collega’s nodig hebben in een efficiënte, in één keer goed bediening. Je krijgt energie van het helpen van anderen. Tegelijkertijd blijf je zelf ook van alles leren over dit vakgebied.

Werkzaamheden

Prettig samenwerken
• binnen het team HR Support;
• samen met 45 directe collega’s;
• Minimaal 32 uur per week.

Een gemiddelde werkdag
Ben je benieuwd wat er op een gemiddelde werkdag op jouw to-do lijst staat? Denk aan via chat en telefonie (Engelstalige) gebruikersvragen beantwoorden. Ook het beantwoorden van contactformulieren behoort tot je werkzaamheden. Deze communicatie is vooral met collega’s die binnen Rabobank werken. Is er een lastige vraag die je niet direct kan beantwoorden? Dan zoek je samen met jouw directe collega’s naar slimme oplossingen. Daarnaast geef je gebruikersondersteuning met betrekking tot HR processen via o.a. Workday. Je signaleert en inventariseert van klantwensen- en behoeften om zo de dienstverlening te verbeteren.

De opdrachtgever(s)

Samen bereiken we meer dan alleen
We geloven in de kracht van verschillen. Juist door de verschillen van mensen te combineren worden we een nog betere bank. We zijn dan ook benieuwd naar wat jij toevoegt aan ons team van HR Support.
Jouw toekomstige collega’s verwelkomen je graag. Zij kunnen jouw hulp goed gebruiken bij het zorgen dat iedereen binnen Rabobank het werk goed kan uitvoeren. Samenwerken is hierbij onze werkwijze; als 1 zorgzaam team binnen Rabobank. Over Rabobank gesproken: we zijn een Nederlandse bank, actief in 38 landen voor onze ruim 9.500.000 klanten. Met deze klanten, onze leden en partners werken we zij aan zij aan een wereld waarin iedereen genoeg en gezond te eten heeft. Dichter bij huis werken we aan een land waarin gelukkige mensen wonen, werken en ondernemen.

Functie eisen

• mbo+ / hbo werk- en denk niveau;
• minimaal 2 jaar werkervaring met klantcontact via telefoon of chat;
• affiniteit met HR-vraagstukken en goede kennis van Workday;
• ervaring met de lean-werkwijze is een pre.

Extra info

Voor Rabobank Eindhoven/Utrecht zijn wij op zoek naar 2 Employees HR Support

* 2 FTE
* minimaal 32 uur
* hybride werken: Er is een maandelijkse verplichte kantoordag, afwisselend tussen Eindhoven en Utrecht.
* Vaste vrije dag bij voorkeur op dinsdag of donderdag.
* Gewenste startdatum = 1-9-2024
* Duur opdracht = 9 mnd

Optie tot verlengen: Nee

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

27.07.2024

Publicatie eindigt

20.08.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!