Senior Infrastructuur specialist

Nieuw

Functie omschrijving

Je komt te werken in team Identity and Access Management (IAM) binnen voorziening Hosting. Hosting levert naast IAM diensten ook Technisch Applicatiebeheer, databasebeheer, Windows/Linux en de infrastructuur voor Cameratoezicht.

Het IAM team is verantwoordelijk voor AD, Azure AD, CyberArk, Omada, certificaten en e-herkenning. Alle accounts worden geautomatiseerd aangemaakt middels onze IAM tool Omada. Omada verzorgt ook de toegang tot en rechten binnen een groot aantal applicaties. Voor PAM gebruiken we Cyberark. Als basis onder deze systemen gebruiken we natuurlijk Windows AD en Azure AD. Het landschap waarin we werken is een combinatie van on-premise private Cloud op basis van VMware met Azure VMware Solution (AVS) en native Azure diensten. Dit is onderverdeeld in een aantal functioneel gescheiden domeinen. Vanwege de doorgroei van één van onze specialisten zoeken we een senior IAM specialist. Eén van de belangrijkste taken is om de diverse domain controllers te migreren naar de 2022 versie. Dit gebeurt in teamverband, in nauwe samenwerking met de beheerders van de onderliggende infrastructuur.

Werkzaamheden

  • Ruime ervaring met (complexe) Conditional Access in een Enterprise omgeving
  • Ervaring met AD migratie naar 2022
  • Gewend om te werken in een hybride Enterprise omgeving
  • Ervaring met Omada, Cyberark en certificaatbeheer is een pré
  • Aantoonbaar werk- en denkniveau op HBO-niveau
  • Kennis van ICT-beheer en service management (ITIL of USM)
  • Ervaring met Agile werkwijze en het Agile gedachtengoed
  • Teamspeler met vermogen om in zelfsturende teams te functioneren
  • Analytisch vaardig en oplossingsgericht
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands
  • Communicatief vaardig, vasthoudend en tactisch

De opdrachtgever(s)

Over DomstadIT

DomstadIT ontwikkelt, levert, installeert en beheert alles wat nodig is voor de automatisering, de digitalisering en het digitaal werken van de gemeentelijke organisatie. We zorgen voor een stabiele en optimaal beschikbare ICT infrastructuur. We werken aan kantoorautomatisering, telefonie, organiseren hosting, dataopslag en virtualisatie. We voeren selfservice in en we automatiseren en standaardiseren waar mogelijk beheertaken. Bij dit alles zoeken we naar vernieuwende en besparende werkwijzen en producten. Zo dragen wij ons steentje bij aan een goede bedrijfsvoering. DomstadIT is ingericht volgens een Demand-Supply structuur met Demand management, leverende teams (voorzieningen) en ondersteunende teams (expert teams). Wij werken zo veel mogelijk agile en de teams zijn zo veel mogelijk zelf-organiserend. Wij gaan respectvol met elkaar om en staan samen voor de diensten die wij als team leveren. De kern van ons gemeentelijk DNA is DRA: duidelijk, resultaatgericht en aanspreekbaar.

Functie eisen

  • Kandidaat heeft aantoonbaar werk- en denkniveau op HBO-niveau.

Wensen

  • Kandidaat is gewend om in een hybride Enterprise omgeving te werken. Licht toe welke ervaring dat is, hoe die omgeving eruit zag en wat de specifieke rol en verantwoordelijkheid van de kandidaat was.
  • Kandidaat is een Senior onder de Senioren op gebied van IAM, met name AD en Azure AD. Je hebt hierbij ruime ervaring met (complexe) Conditional Access in een Enterprise omgeving.
  • Kandidaat heeft ervaring in AD migraties, bij voorkeur van 2019 naar 2022. Licht voor de beste passende ervaring toe welke ervaring dat is, hoe die omgeving eruit zag en wat de specifieke rol en verantwoordelijkheid van de kandidaat was. Vul aan met overzicht van andere relevante AD migraties.
  • Kandidaat heeft ervaring op gebied van Omada.
  • Kandidaat heeft ervaring op gebied van Cyberark.Kandidaat heeft ervaring op gebied van Certificatenbeheer.

Competenties

Gemeente Utrecht adopteert het Agile gedachtengoed wat voordelen oplevert voor de organisatie. Snel reageren op veranderende situaties en nieuwe eisen, nadrukkelijke klantgerichtheid, snel succes en/of falen kunnen signaleren, effectieve samenwerking in en tussen teams, focus op resultaat in plaats van op processen, effectieve kostenbeheersing en medewerkers delen kennis. Om dit te kunnen doen hebben we mensen nodig met talent en het vermogen mee te bewegen in de wendbaarheid van Agile. DomstadIT verwacht van de medewerkers dat zij, ongeacht hun positie in de organisatie, werken in het belang van het grotere geheel van de afdeling en daarvoor brede basisvaardigheden hebben of ontwikkelen en de kennis m.b.t. de specialisatie actueel houden. Van alle medewerkers wordt gevraagd rekening te houden met inzet buiten kantoortijden, omdat ICT dienstverlening 7x24 uur geleverd wordt.

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

10.07.2024

Publicatie eindigt

22.07.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!