Document controller

Nieuw

Functie omschrijving

Als Document Controller houd je je bezig met het opzetten van een document management plan en het inrichten van het DMS (Proarc) voor de projecten van Tebodin. Tebodin is een toonaangevend engineeringbureau en adviseert opdrachtgevers binnen de pharma, chemie en duurzaamheidsprojecten. Je werkt veel samen met collega’s en levert een bijdrage aan de projecten van Tebodin. Je ondersteunt de Project Manager en engineers bij het document managementproces.

Waar kom je te werken:
Je werkt op de afdeling Projecten en bent verantwoordelijk voor het document management van verschillende projecten in de voedingsmiddelen, farmaceutische en chemische industrie.

Werkzaamheden

• Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een document management plan en het inrichten van het DMS;
• Je staat voor tijdig afronden van workflows en houd overzicht op de documenten en de status van de documenten;
• Je werkt samen binnen multidisciplinaire teams en ondersteund het projectteam in het gebruik van DMS;
• Zorgdragen voor de juiste toepassing van het DMS om zodoende een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van onze projecten;
• Zowel intern als extern contactpersoon voor document gerelateerde zaken voor meerdere projecten;
• Ondersteuning van de Project Manager door het inrichten, naleven en eventueel bijsturen van het document managementproces;
• Document control rapportages verzorgen.

De opdrachtgever(s)

Wij zijn Bilfinger Tebodin. Onze industriële klanten staan voor de uitdaging om te verduurzamen door het zoeken naar alternatieven energiebronnen, het sluiten van de grondstoffencyclus en het minimaliseren van impact op de omgeving. Hoe vertaalt dit zich in concrete oplossingen? Wij zorgen ervoor dat onze klanten uit de industrie hun uitdagingen kunnen waarmaken. Door innovatieve technieken en het gebruik van hedendaagse mogelijkheden van digitalisering maken wij de ambities van onze klanten waar. Al sinds de wederopbouw na de oorlogsjaren in 1945, zijn we hèt toonaangevende ingenieurs- en adviesbureau voor het creëren van een toekomstbestendige industrie.

Onze engineers en consultants lopen voorop in het realiseren van industriële investeringsprojecten. Onze toonaangevende klanten zijn actief in zeer uiteenlopende industrieën zoals de olie en gas, voedingsmiddelenindustrie, chemie en farmacie. Ze vertrouwen hun investeringsprojecten toe aan een team dat vooroploopt in het begrijpen van hun business en kan bouwen op technische expertise en jarenlange ervaring. Voor deze klanten leveren wij consultancy, engineering, projectmanagement, inkoop en constructie managementservices, kortom alles wat de klant nodig heeft om hun project succesvol te maken!

Functie eisen

• De kandidaat is akkoord met detachering
• Je hebt een afgeronde mbo / hbo technische of economische opleiding;
• Je hebt ongeveer 3 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen een engineeringsomgeving;

En verder:
• Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands (must) en Engels:
• Je bent assertief en communicatief sterk, houdt contact met engineers en leveranciers en zorgt dat ze zich houden aan de gemaakte afspraken;
• Je deelt actief de bij jou bekende informatie met alle partijen als engineers en inkopers;
• Je hebt een goed geordende administratie hoog in het vaandel staan door geordend te werken.

Wensen:

  • • Ervaring met een Document Managent System, bv. Proarc of ander systeem is een pré, geen vereiste.

Extra info

Startdatum: Z.S.M.
Einddatum: 01-05-2025
Optie tot verlengen: Nee
Detavast: Ja
Aantal uur per week: 40 uur
Dit is een herhaalde aanvraag

Locatie

Eindhoven

Publicatiedatum

03.07.2024

Publicatie eindigt

14.07.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!