Project Coordinator-Unit: GFO (Project Execution Area West)

Nieuw

Functie omschrijving

Voor TenneT zijn we op zoek naar een:
Project Coordinator / Senior Werkvoorbereider

Houd er rekening mee dat deze aanvraag momenteel loopt tot het einde van het jaar, maar verlengd kan worden. Op dit moment kan het niet worden gegarandeerd, maar we zullen tijdens het project op de hoogte worden gehouden.

Bij Grid Field Operations (GFO) Area West zijn we verantwoordelijk voor het beheer van ons hoogspanningsnet en dragen wij zorg voor de uitvoering van alle onderhouds- en projectactiviteiten van onze assets in West-Nederland. Om dit allemaal in goede banen te leiden, hebben wij meerdere uitvoerende en projectteams, maar ook een afdeling Execution Management. Omdat er ten behoeve van de leveringszekerheid, maar ook het realiseren van de energietransitie steeds meer werk moet worden verricht, moeten wij ons werk slimmer organiseren en sturen op de effectieve uitvoering van activiteiten.

Wat ga je doen?
De Project Coordinator draagt zorg voor alle voorbereidende activiteiten zodanig dat projecten en/of werkzaamheden ongestoord conform afspraken kunnen worden gestart en afgerond.

De afdeling Project Execution, onderdeel van GFO-N, is verantwoordelijk voor het voorspelbaar, veilig en kwalitatief (volgens de functionele specificaties van de Asset Manager) realiseren en amoveren van assets in de vorm van onderhoud en projecten. De Project Execution teams zijn resultaatverantwoordelijke projectteams die de projecten binnen de gestelde kaders voorbereiden en realiseren.
De kandidaat zal komen te werken in Project Execution team B, met als standplaats Gouda. Zij/Hij komt in een team van 5 directe collega's.

Samengevat:
TenneT is op zoek naar een professional die ervaring heeft met grote en complexe industriële projecten, omdat zij meerdere projectteams gaan ondersteunen die een aanzienlijk aantal projecten in hun portfolio beheren. Zij krijgen een coördinerende rol en ervaring met het aansturen van een complex netwerk van stakeholders is noodzakelijk.

Werkzaamheden

• Logistiek Beheer: Beheert de bestellingen, afroepen en logistiek van materiaal, materieel en diensten van derden (incl. VNB) voor de uitvoeringsfase;
• Ondersteuning: Zorgt ervoor dat je continu op de hoogte blijft van de voortgang en acteert en ondersteund de lead, meetspecialis, opzichter en technicus waar nodig;
• Planning: Geeft input voor projectplanningen en planningstypicals. Zorgt voor het in tijd plannen van de activiteiten en alloceren van de resources;
• Risicobeheer: Houdt het risicodossier van de projecten bij;
• Financiël: Stemt financiële informatie over het project af met de financieel administratief medewerker. Voorbereiden van aanbestedingen, inkoop en interne audits;
• Evaluatie en Rapportage: Evalueert de voorbereiding van de uitgevoerde werkzaamheden, rapporteert over afwijkingen en legt leermomenten vast;

De opdrachtgever(s)

Lighting the way ahead together. Wij zetten ons 24/7, 365 dagen per jaar in voor een veilige en betrouwbare levering van elektriciteit, nu en in de toekomst. Dat is de wereld van TenneT. Als toonaangevende Europese netbeheerder ontwerpen, bouwen, onderhouden en exploiteren wij het hoogspanningsnet in Nederland en grote delen van Duitsland en spelen wij een sleutelrol in de energietransitie. Met 23.500 kilometer aan hoogspanningsverbindingen op land en in zee en bijna 5.000 medewerkers zorgen wij voor de dagelijkse stroomvoorziening van meer dan 42 miljoen eindgebruikers. TenneT heeft nu en in de komende jaren zó veel innovatieve projecten op stapel staan dat we altijd op zoek zijn naar gedreven vakmensen.

Functie eisen

• Wij ontvangen graag de persoonlijke motivatie en het CV in het Nederlands.
• Je hebt MBO+/HBO werk- en denk niveau en bij voorkeur een afgeronde Elektrotechnische en/of werktuigbouwkundige opleiding.
• Je hebt minimal 5 jaar ervaring met werkvoorbereiding en/of project coordination in technisch georiënteerde organisaties. Dit is a must.
• Je hebt kennis en ervaring met infra techniek/netwerken, bij voorkeur in de energiesector.
• Aantoonbare ervaring met grote en complexe industriële projecten is a must.
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist.

Wensen:

• Je hebt kennis van en ervaring met geautomatiseerde (ERP-)informatiesystemen (SAP and Meridian). Dit is een pre.

Competenties

• Flexible
• Observant
• Friendly
• Analytical
• People-person

Extra info

Startdatum: 15-07-2024
Einddatum: 31-12-2024
Optie tot verlengen:
Aantal uur per week: 32-40
Standplaats: Gouda Regio kantoor maar deze functie vereist aanwezigheid op projectlocaties in West en Noord - afhankelijk van welke projectteams je ondersteuning nodig hebben.

Locatie

Gouda

Publicatiedatum

28.06.2024

Publicatie eindigt

30.06.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.