Consulent ICT

Functie omschrijving

Wij zoeken z.s.m. iemand voor 16 uur die het volgende resultaat kan opleveren. Hier is het beoogde streefdatum 31 augustus 2024:
  1. Het verder inrichten van processen. Sinds 1 januari 2023 is onze Infrastructuur (IT) ondergebracht bij gemeente Hengelo. Dit heeft tot gevolg dat een aantal processen niet goed is afgestemd. Denk hierbij aan instroom, doorstroom, uitstroom proces en de meldingen proces in topdesk. Jij neemt de regie en denkt na over hoe dit proces efficiënt ingericht kan worden en gaat dit ook regelen in samenwerking met alle partijen
  2. Een bijgewerkt overzicht van onze contracten. Er dient weer een goed overzicht te komen van onze lopende contracten met leveranciers die veranderd is door de uitplaatsing van onze IT. Ook dient dit financieel vertaald te worden, zodat wij in control zijn op onze budgetten.
  3. Implementatie van de nieuwe organogram. De organisatie gaat van 9 naar 10 teams en dit heeft gevolgen voor de bedrijfsvoeringsprocessen. Deze dienen hierop aangepast te worden. Jij hebt de regie en bent verantwoordelijk dat dit in gang gezet wordt.
  4. Het inwerken van en kennis overdragen aan een team van collega's voor 31 augustus 2024.
Naast het leveren van de bovenstaande resultaat ben jij ook beschikbaar voor het opvangen van operationele vragen/knelpunten vanuit de organisatie mbt IT die niet bij gemeente Hengelo thuis horen. Je regelt dat deze vragen worden beantwoord/opgelost (zelf of via de juiste partijen)

De opdrachtgever(s)

De gemeente Haaksbergen telt ongeveer 25.000 inwoners. De gemeenschap is actief en dynamisch. De gemeente heeft een uitgestrekt, 10.550 hectare, groot buitengebied met een schitterend coulisselandschap en fraaie natuurgebieden. Haaksbergen ligt in de zuidoosthoek van Twente (provincie Overijssel) aan de Duitse grens.
De gemeente Haaksbergen heeft de ambitie een toekomstbestendige, zelfstandige netwerkgemeente te worden. Dit betekent dat Haaksbergen sterk inzet op het voeren van de eigen regie, met de uitvoering zoveel mogelijk op afstand. Het doel naast de wettelijke opgaven is de “Visie Haaksbergen 2030” te realiseren.

Functie eisen

  • De kandidaat heeft minimaal een afgeronde hbo-opleiding ICT of bedrijfskunde
  • De kandidaat heeft minimaal 2 jaar relevante werkervaring als ICT adviseur/consulent of soortgelijk.
  • De kandidaat heeft minimaal 1 jaar bewezen kennis en ervaring opgedaan met het succesvol leiden/afronden van een project bij een gemeente en/of overheidsinstelling. Dit moet duidelijk blijken uit de cv.
  • De kandidaat werkt minimaal 2 dagen per week op locatie (dinsdag en vrijdag). Hybride werken is geen optie.

Wensen:

  • De kandidaat heeft minimaal 2 jaar ervaring met het werken voor een gemeente en/of overheidsinstelling.
  • De kandidaat heeft kennis en ervaring met digitale systemen zoals Topdesk, contractmanagement en financiën.

Competenties

  • Communicatief vaardig
  • Dienstverlenend
  • Teamspeler
  • Analytisch

Extra info

Startdatum: 01-07-2024
Einddatum: 31-08-2024
Optie tot verlengen: 3x 6maanden
Aantal uur per week: 16 uur

Locatie

Haaksbergen

Publicatiedatum

27.06.2024

Publicatie eindigt

01.07.2024

Contactpersoon

Bruijn

Van loondienst naar zelfstandiger?

Ben je nog in vaste dienst, maar je wilt als zzp' er voor jezelf beginnen? Spannende beslissing! Wij helpen je graag bij de overstap van een vaste baan naar een zzp, freelance, interim of detachering opdracht!

ZTalks gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.